Gepost op

Voordelige koophuizen in Duitsland

Een koopwoning in Duitsland: een goed idee
De grondprijzen in Nederland zijn de afgelopen decennia uit de pan gerezen. Met name de grondschaarste en het intermediaire opkopen van gronden door vastgoedbeleggers en tussenhandelaren is hier debet aan geweest. Duurdere grond betekent dat de koopwoningen meestijgen in waarde en eveneens duurder worden.

Bij onze oosterburen in Duitsland is de situatie totaal anders. Duitsland, met zijn prachtige natuur en gevarieerde cultuur, heeft veel meer grondoppervlakte dan Nederland. Daarbij is de verwachting dat de bevolkingsgroei omstreeks 2030 stagneert en daarna terug gaat lopen, ondanks de groeiende immigratie naar dat land. Deze factoren zorgen ervoor dat de grondprijzen en de huizenprijzen in Duitsland aantrekkelijk zijn. Met name in het oosten van Duitsland tegen de grens met Polen aan, maar ook op veel andere plekken in Duitsland, kun je voordelige grond of een goedkope woning kopen aanschaffen.

Oost Makelaardij voor uw koopwoning in Duitsland
Een koopwoning in Duitsland aanschaffen om in Duitsland te wonen en te werken, maar bijvoorbeeld ook als tweede huis cq. vakantiewoning, is dan ook een slimme investering! Oost Makelaardij is expert op het gebied van de aankoop van Duitse woningen en helpt u graag om de weg te vinden in de wirwar van ingewikkelde Duitse regelgeving en de Duitse gebruiken op de woningmarkt. Zodat u een kwalitatief hoogstaande koopwoning in Duitsland kunt aanschaffen voor een gunstige prijs!

Aarzel niet, bekijk ons online woningaanbod op oostmakelaardij.nl en word binnenkort zelf eigenaar van een fraai koophuis in Duitsland!